Adembescherming

Gassen

In veel industriële toepassingen komen schadelijke gassen en dampen vrij. Veelvoorkomend is bijvoorbeeld het vrijkomen van oplosmiddelen bij verven, lakken, spuiten en reinigen. De gevaren daarvan worden vaak nog onderschat. Het dragen van een goede adembescherming is daarom geen luxe, maar een noodzaak.

Maskers

Ik bied een grote verscheidenheid aan maskers die beschermen tegen industriegassen, -dampen en combinaties met stofdeeltjes.

Deze hoogwaardige beschermers zijn hun geld meer dan waard. Ze zijn niet alleen veilig, maar ook comfortabel en gemakkelijk te gebruiken.

Filters

Ik heb ook een reeks ademhalingsbeschermingsmiddelen die kunnen worden hergebruikt door het wisselen van filters. Dit maakt het ook mogelijk de maskers met verschillende filters te gebruiken. Deze zijn te gebruiken voor bescherming tegen stofdeeltjes, gassen en dampen.

Breed assortiment

In mijn brede scala aan gelaatsmaskers is voor bijna ieder individu een passend masker te vinden. De lichtgewicht halfgelaatmaskers en volgelaatsmaskers bieden veiligheid, comfort en gebruikersgemak. Hieronder kunt een geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het type adembescherming dat u zoekt.


Neem direct contact op over adembescherming:

    Naam:

    E-mailadres:

    Vraag:

    Of bel mij op 0654971485 of mail naar rein@heerkenstechniek.nl.